Home » Gretig Rohda’76 overtuigt

Gretig Rohda’76 overtuigt

Door Ad van den Herik | 1 oktober 2018 | Nieuws

Rohda’76 heeft weer een driepunter bijgeschreven. Na de 5-0 overwinning tegen Kamerik moest dit keer Moerkapelle eraan geloven: 4-0.
Al in de eerste minuut opende de gretige thuisploeg de score. Met grote precisie bediende Steven Holthuijsen de diepgaande Tim van der Werf. Die ging alleen op het doel af, maar werd binnen de zestien van de sokken gelopen: strafschop. Vanaf de kalkvlek hield Van der Werf het hoofd koel: 1-0. Na een minuut of twintig was Holthuijsen zelf het middelpunt van een Rohda-feestje. Hij poeierde het speeltuig in de verste hoek: 2-0. Nog voor de thee zat het team van Willem van Vegten op rozen. De naar rechts uitgeweken Ringo van de Berg zocht met een afgemeten voorzet de kruin van Van der Werf. Die kopte van dichtbij de 3-0 binnen. Even daarvoor had Faisal Daoudi pech met een schot van afstand op de lat. Na de wissel van speelhelft kende de nijvere linkerspits meer succes en mocht hij met een beauty voor de 4-0 eindstand zorgen.
Na twee speelronden voeren Rohda’76 en het Driebrugse WDS zonder puntverlies de ranglijst aan. Het doelsaldo van de blauwhemden is beter: 9-0 om 4-0.
Komende zaterdag 6 oktober speelt Rohda’76 weer thuis. Dan komt Gouda naar sportpark De Broekvelden. De Gouwenaren wonnen met 2-1 van De Rijnstreek. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Onder toeziend oog van aanvoerder Mitchell van Waveren duelleert Max Heij om de bal. Foto Sabien Verdonk