0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Opportunistisch Rohda’76 onderuit

Opportunistisch Rohda’76 onderuit

Door Ad van den Herik | 7 oktober 2018 | Nieuws

Rohda’76 heeft zijn eerste puntenverlies geleden. Gouda nam de volle buit mee naar kaasstad: 1-2. Aan Bodegraafse kant ontbrak het zeker niet aan werklust, wel aan voetbalvernuft. In een gelijk opgaande eerste helft toonden de bezoekers zich dreigender. Na 20 minuten combineerden zij soepel door de Rohda-afweer met Issam el Bouazatti als eindstation. Ook de sterk keepende Jeroen Kok kon de Gouda-spits niet van succes afhouden: 0-1. Na een half uur verdubbelden de gasten de score. Jeroen van de Zanden stopte zijn tegenstander onreglementair. De goed leidende scheidsrechter Brouwer kon niets anders doen dan naar de stip te wijzen. Daan de Heer toonde zich koelbloedig vanaf elf meter: 0-2.

Na de rust probeerde Rohda’76 de opgelopen schade te repareren. Vrije verdediger Steven Holthuijsen posteerde zich als stormram in de punt van de aanval. Met succes. Al na drie minuten zorgde hij met een achterwaartse kopbal voor de aansluitingstreffer, 1-2. Daarna ging Rohda’76 op zoek naar de gelijkmaker. Dat gebeurde met veel passie. De blauwhemden pompten de ballen in de overvolle doelmond. Het opportunistische aanvalsspel leidde nauwelijks tot doelrijpe kansen, terwijl de Gouwenaren via de counter gevaarlijk bleven. In de slotfase hadden de Bodegravers pech toen Guido van Daalen op de lat kopte.
Komende zaterdag gaan de mannen van Willem van Vegten op bezoek bij koploper WDS. De Driebruggenaren incasseerden ook de eerste verliespunten door met 1-1 gelijk te spelen tegen VEP. De wedstrijd op sportpark Wierickeweide begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Gelegenheidsaanvoerder Esli Westmaas in duel om de bal. Foto SV Gouda


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie