0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 tandeloos

Rohda’76 tandeloos

Door Ad van den Herik | 22 oktober 2018 | Nieuws

Na een goede competitiestart – met zes punten uit twee wedstrijden – maakt Rohda’76 nu een mindere periode door. Uit de laatste drie wedstrijden schraapten de Bodegravers slechts één schamel puntje bij elkaar. Nu kreeg een tandeloos elftal bij VEP een 2-0 nederlaag aan zijn broek.
In de eerste helft waren beide teams redelijk aan elkaar gewaagd, waarbij de 99-jarige thuisclub in de openingsfase de betere kansen liet noteren. Nadat coach Willem van Vegten gelegenheidsspits Tim van der Werf naar het middenveld haalde en op zijn plek Steven Holthuijsen posteerde, ontstond er meer dreiging voor het doel van VEP. Faisal Daoudi testte de VEP-goalie met een schot van afstand en Holthuijsen kon op slag van rust net niet het beslissende zetje geven na een vrije trap van aanvoerder Mitchell van Waveren.
In de tweede helft stonden de spelers goed en wel in het veld of VEP brak de score open. Daar ging overigens knullig balverlies in de Rohda-aanval aan vooraf: 1-0. Hoewel er nog bijna 45 minuten resteerden om een nederlaag af te wenden, kon Rohda’76 in aanvallend opzicht geen vuist maken. Overtuiging, juiste keuzes en goede voetbalideeën ontbraken aan Bodegraafse kant, waardoor het wachten was op de 2-0. Die viel een kwartier voor tijd.
Komende zaterdag neemt Rohda’76 het thuis op tegen SPV’81 uit Polsbroek. De wedstrijd op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Koert van Keeken duelleert om de bal. Foto Piet Spannemaker


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie