0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 verspeelt winst in extra tijd

Rohda’76 verspeelt winst in extra tijd

Door Ad van den Herik | 15 oktober 2018 | Nieuws

Na 90 minuten koesterde Rohda’76 bij koploper WDS een 0-1 voorsprong. De scheidsrechter voegde (terecht) zeven minuten extra speeltijd toe. Net iets te lang voor Rohda’76, want de Driebruggenaren kwamen in de zesde minuut van de blessuretijd alsnog langszij: 1-1.

Op sportpark Wierickeweide moest Rohda’76 het stellen zonder spits Ringo van de Berg. In zijn plaats stond Rick Kattenberg in de punt van de aanval geposteerd. De eerste helft hadden de Bodegravers een licht overwicht en creëerden ook enkele kansen. Steven Holthuijsen, Tim van der Werf en Jeroen van de Zanden waren het dichtst bij de openingstreffer. Aan de andere kant behoedde Jeroen Kok zijn ploeg voor een achterstand door van dichtbij een schot van Ivo Lemkes onschadelijk te maken.

Vijf minuten voor tijd braken de blauwhemden de score open. Kattenberg reageerde alert op een slappe terugspeelbal, 0-1. Helaas voor de Bodegravers moesten zij in de toegevoegde tijd alsnog de gelijkmaker incasseren: 1-1. ,,Ik vond ons iets beter spelen dan WDS en had stiekem die drie punten mee naar huis willen nemen’’, verklaarde coach Willem van Vegten na afloop.

Komende zaterdag 20 oktober speelt Rohda’76 weer uit. Dan is het Woerdense VEP gastheer voor de Bodegravers.

Foto-onderschrift: Steven Holthuijsen wordt op de huid gezeten door WDS’er en doelpuntenmaker William Tichem. Foto Gerard van Hooff


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie