0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van de Berg gidst Rohda’76 naar winst

Van de Berg gidst Rohda’76 naar winst

Door Ad van den Herik | 28 oktober 2018 | Nieuws

In de laatste twee wedstrijden ontbrak Ringo van de Berg vanwege werkzaamheden in de basis elf van Rohda’76. Tegen SPV’81 prijkte zijn naam weer op het wedstrijdformulier. En dat scheelt. De goaltjesdief maakte hoogstpersoonlijk het verschil en zette zijn handtekening onder beide Rohda-treffers: 2-0.
Hoewel de ploeg uit Polsbroek iedere voetbaljaargang in de onderste regionen van de ranglijst vertoeft, vormt de tegenstander zelden een makkie voor Rohda’76. Twee seizoenen geleden hielden de groenhemden Rohda’76 zelfs van een periodetitel af (1-1 waar een overwinning nodig was). Door een hoge eindklassering mochten de Bodegravers uiteindelijk toch nog deelnemen aan de nacompetitie. Dat was toen. Ook nu ging het bepaald niet soepeltjes. Zonder tot oogstrelend voetbal te komen, opende de thuisclub na een half uur de score. Van de Berg reageerde alert op het geklungel in de Polsbroekse afweer: 1-0. Dat kunstje herhaalde de Rohda-aanvaller direct na de rust, waardoor de Bodegravers vrij eenvoudig een driepunter mochten bijschrijven: 2-0.
Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Siveo’60. De wedstrijd in Zegveld begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Ringo van de Berg duikt op voor het doel van SPV’81. Foto Jennifer Thoen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Marelcom
Rabobank

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie