Home » Wedstrijdverslag Rohda 76 1 – Moerkapelle 1 4-0

Wedstrijdverslag Rohda 76 1 – Moerkapelle 1 4-0

Door Danny Binnendijk | 1 oktober 2018 | Wedstrijdverslagen

Vandaag op 29 september mogen we weer aan de bak voor de 2e competitie wedstrijd. Dit keer is Moerkapelle de tegenstander. Net als vorige week gaan we weer van eigen kracht uit. De 1e helft spelen we zeer behoorlijk voetbal. Dit resulteert in een 3-0 tussenstand ( 2x Tim van de Werf en Steven Holthuizen ). Na de rust zakt het spel wat in. Moerkapelle komt er iets vaker uit. Uiteindelijk maakt Faysal Daoudi er met een schitterende boogbal 4-0 van. Een mooie overwinning en we blijven koploper.. Aandachtspunt blijft om geconcentreerd te blijven spelen en daar zullen we op de training nog aan moeten werken. Krachten verdelen hoort daar ook zeker bij!! Nu op na volgende week, dan wacht Gouda 1 thuis….