Home » Complete off day Rohda’76

Complete off day Rohda’76

Door Ad van der Herik | 25 november 2018 | Wedstrijdverslagen

In en tegen Woerden kwam Rohda’76 er niet aan te pas. De thuisclub won afgetekend met 6-
0. Vooral in de eerste helft maakten de gastheren de dienst uit. De blauwhemden( in het rood) – spelend
met rouwbanden in verband met het overlijden van erevoorzitter Rien van ’t Loo – moesten
toezien hoe Woerden een 2-0 voorsprong nam. Direct na de rust leek er sprake van herstel
voor Rohda’76. De Bodegravers creëerden enkele kansen op de aansluitingstreffer. Die viel
niet. En toen Woerden in één minuut tijd wel twee keer het net wist te vinden, was het gedaan
met de goede intenties van Rohda’76. Woerden gaf nog meer glans aan de toch al royale
voorsprong door Jeroen Kok nog twee keer het nakijken te geven: 6-0.
Komende zaterdag kan Rohda’76 zich revancheren. Dan moet het thuis wel Sportief uit
Woerdense Verlaat opzij zetten. De wedstijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30
uur.

Foto-onderschrift: Woerden juicht, Rohda’76 buigt het hoofd. Foto facebook SC Woerden