0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » In memoriam: erevoorzitter Rien van ‘t Loo

In memoriam: erevoorzitter Rien van ‘t Loo

Door Ad van den Herik | 22 november 2018 | Nieuws

Op dinsdag 20 november is erevoorzitter Rien van ‘t Loo op 80-jarige leeftijd overleden. Rien stond aan de wieg van Rohda in 1976. Hij was niet alleen één van de oprichters van de vereniging, maar hij mocht zich ook de eerste clubvoorzitter noemen. Die voorzittersfunctie bekleedde hij maar liefst drie termijnen, te weten van 1976-1978, 1982-1984 en van 1989-1991.

Rien genoot bij Rohda’76 een bijzondere status, namelijk die van erevoorzitter. Een titel die je niet zomaar verdient. Daar moet je wel wat voor doen. En Rien deed dat. Vele jaren en met grote toewijding zette hij zich in voor de vereniging.

De laatste jaren beperkte hij zich tot de rol van toeschouwer. Regelmatig bezocht hij de thuiswedstrijden van het eerste elftal of volgde hij de verrichtingen van zijn kleinzoon Rens van Velzen in de JO14.

We gaan hem missen langs de lijn. Als eerbetoon houden alle Rohda-teams een minuut stilte in acht bij aanvang van de wedstrijd aankomende zaterdag 24 november.
Wij wensen zijn vrouw An, zijn dochters Elise en Gea, de schoonzonen Jan en Peter en de kleinkinderen veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

Maandag 26 november vindt vanaf 13.30 uur de uitvaart plaats op de algemene begraafplaats Vredehof, Noordzijde 60 in Bodegraven. Na de begrafenis bestaat vanaf de 15.00 uur de mogelijkheid om de nabestaande te condoleren.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Marelcom
Rabobank

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie