0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en Bahlmann Sport samen verder

Rohda’76 en Bahlmann Sport samen verder

Door Omar Putzu | 28 november 2018 | Nieuws

Rohda’76 en Bahlmann Sport samen verder

De al meer dan 10-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de ondernemer maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen.

Rohda’76 betrekt al haar (gesponsorde) elftaltenues, trainingspakken en andere voetbalattributen bij de sportzaak aan de Herenhof 46 in Alphen aan den Rijn. ,,Het is beslist niet zo dat we uit gewoonte het contract tot de zomer van 2021 hebben verlengd’’, legt voorzitter Arjan Griffioen uit. Hij vervolgt: ,,We hebben namelijk uitgebreid marktonderzoek gedaan en daaruit kwam Bahlmann Sport weer als de voordeligste aanbieder naar voren. Daar komt nog bij dat de huidige samenwerking naar alle tevredenheid verloopt’’.

 

Foto-onderschrift: Voorzitter Arjan Griffioen (r) en Frans Bahlmann tekenen de samenwerkingsovereenkomst


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie