0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 ervaart ongeschreven voetbalwet

Rohda’76 ervaart ongeschreven voetbalwet

Door Ad van den Herik | 4 november 2018 | Wedstrijdverslagen

Rohda’76 ervaart ongeschreven voetbalwet

In de uitbeurt bij Siveo’60 heeft Rohda’76 zichzelf tekort gedaan. Vooral voor de rust kregen de Bodegravers een paar dotten van kansen, maar uiteindelijk gingen de Zegvelders met de buit aan de haal: 1-0.
Op sportpark De Beemd opende de ploeg van Willem van Vegten fris en gretig. Rohda’76 had in de eerste helft een veldoverwicht. En de beste kansen. Aanvoerder Mitchell van Waveren en Tim van der Werf waren dicht bij de openingstreffer. Een fraai schot van Herman Berends wist de Siveo-goalie op spectaculaire wijze uit zijn doel te moffelen.
En wie kansen mist, krijgt vaak te maken met de ongeschreven voetbalwet, namelijk dat het doelpunt dan aan de andere kant valt. Dat gebeurde direct na de rust. Een hoekschop voor Siveo’60 belandde op het hoofd van Jasper de Kruijf die doelman Jeroen Kok kansloos liet: 1-0.
Na die achterstand paste Van Vegten meteen de strijdwijze van zijn ploeg aan. Zoals wel vaker deze competitie verhuisde Steven Holthuijsen naar de voorste linie om de gelijkmaker te forceren. Verder dan een bal op de lat kwamen de Bodegravers niet. Door dit onnodige verlies moet Rohda’76 voorlopig genoegen nemen met een plek in de middenmoot.
Komende zaterdag 10 november geen competitievoetbal voor Rohda’76. Een week later komt buur De Rijnstreek naar sportcomplex De Broekvelden.

Foto-onderschrift: Daniël Poot aan de bal namens Rohda’76. Foto Sabien Verdonk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie