0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verslag MO13 – Bernardus MO13

Verslag MO13 – Bernardus MO13

Door Annemiek van der Meer | 26 november 2018 | Wedstrijdverslagen

Rohda MO13 – Bernardus MO13

Bernardus uit Hazerswoude is de tegenstander van vandaag. We spelen thuis, en zoals alle Rohda teams beginnen we met een minuut stilte in verband met het overlijden van een van de oprichters van Rohda, meneer Van ’t Loo. Zonder zijn inzet hadden we vandaag niet met zo’n leuk team kunnen spelen, en daar hebben de meiden echt wel respect voor.

De wedstrijd is vanaf het begin een spannende. Rohda krijgt veel kansen, verschillende schoten op doel. De meiden zitten er bovenop en het spel speelt zich af op de helft van Bernardus. Helaas voor onze MO13 speelt Bernardus heel effectief. Binnen een kwartier breken ze drie keer uit, en dat levert hen direct ook drie goals op… Met de rust staan we dus met 0-3 achter, en dat is eigenlijk tegen de verhouding in. Maar om te winnen moeten er toch echt doelpunten komen. Vol goede moed starten we de tweede helft. De meiden in het blauw blijven het proberen, blijven overspelen en samenwerken, maar zonder direct resultaat. Gelukkig lukt het vlak voor het einde nog om de eer te redden: een pass van Sam op invalster Anouk wordt lekker ingeschoten. En hoewel de bal in eerste instantie door Bernardus teruggehaald wordt, zorgt Anouk ervoor dat de bal in de rebound toch echt zekersteweten in de goal belandt. Yes, de 1-3 zit er in, toch nog een beetje loon naar werken…


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie