0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verslag MO13 vs Koudekerk

Verslag MO13 vs Koudekerk

Door Omar Putzu | 4 november 2018 | Wedstrijdverslagen

Gewonnen!

Eindelijk mogen de meiden van de MO13  de wei weer in. Na een paar weken rust komt Koudekerk MO13-1 op bezoek. Gelegenheidscoach Daniel zet de Rohda-meiden op scherp. In de kou van de vroege ochtend staan ze te trappelen: ja hoor, ze hebben er zin in!

Vanaf de aftrap wordt er mooi samengespeeld. Tikkie takkie weten de meiden elkaar goed te vinden. Binnen tien minuten weet Melissa vanuit een mooie pass van Maaike het net al te vinden. Dat is lekker, dat geeft extra vertrouwen en daarmee nog meer ruimte voor aanvallend voetbal. Alles wat er van Koudekerkse kant toch doorheen komt, wordt door stopper Sam met verdedigsters Emma, Tessel en Rosalin vakkundig weggewerkt. Keepster Yfke heeft zo weinig te doen, dat ze tussendoor een dansje doet om warm te blijven J

In de tweede helft maakt Sophie al snel met een prachtige krulbal de 2-0. Koudekerk dringt wel meer aan. Rosalin, die de keepershandschoenen van Yfke heeft overgenomen, heeft nu wel wat meer te doen. Daarbij wordt ze extra geholpen; Maaike staat precies op de goede plek op de doellijn om een rebound van Koudekerk weg te werken. Maar toch blijft Rohda de overhand houden. Noor op links en Esmee op rechts houden het team vanuit het middenveld samen. Noa krijgt een mooie kans om vanaf de linkervleugel te scoren. Ze krijgt haar voet net niet goed genoeg onder de bal, waardoor de keepster die nog kan onderscheppen. Even later lukt het Joanne wel en daar staat de 3-0 op het scorebord! Tegen het eind van de wedstrijd breekt Koudekerk toch nog door de Rohda verdediging heen. Ze spelen goed over waardoor ze hun eer redden met een tegendoelpunt. Dat zet de eindstand op 3-1. Een uitslag waar we blij mee zijn!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie