0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Wedstrijdverslag MO13

Wedstrijdverslag MO13

Door Annemiek van der Meer | 17 november 2018 | Wedstrijdverslagen

Lekker ballen!

Vandaag speelt de MO13 uit. Tegen Floreant, de koploper. Een enorme teambuilding ging aan deze wedstrijd vooraf. Een opwarmertje vorige week in de Galgenwaard bij de Leeuwinnen. Een bubbelbadsessie bij het discozwemmen de ‘night before’. Wat kan er nog mis gaan? Nou, dat Rosalin er deze keer niet bij kan zijn bijvoorbeeld. Of – nog veel erger – dat Noor zich afgelopen week flink geblesseerd heeft en voor de komende weken waarschijnlijk wel uitgeschakeld is. Gelukkig helpt Lisa ons als extra speelster uit de brand en hebben we zo toch genoeg speelsters. Een donderspeech van de coach vlak voor de wedstrijd om iedereen goed scherp te houden en we gaan los.

De eerste helft gaat gelijk op. Kansen over en weer. Keeper Tessel hoeft zich niet te vervelen, en ook de voorhoede met Lisa als rechtsbuiten maakt genoeg meters. En iedereen daar tussenin dus ook. Het is echt spannend, want iedereen gaat ervoor. Rohda creëert kansen, zo speelt Joanne zich vlak voor rust prachtig vrij, maar ziet ze haar schot op doel toch net gekeerd. Ruststand is 0-0. In de tweede helft scoort Floreant vrij snel een eerste doelpunt. Het blijft echter een gelijkwaardige wedstrijd, iedereen blijft kalm en gaat voor die bal. Na een uittrap van de Floreant =-keeper ziet Sam haar kans schoon en geeft een enorme poeier terug. Hoog, ver, nog hoger en nog verder. De keepster rent er achteraan maar gaat die bal niet halen… iedereen houdt z’n adem in…. Helaas komt de bal niet in het net maar op de paal en via de lat kaatst hij toch nog weer terug het veld in. Heel jammer, maar het geluk was hier aan de kant van Floreant. Er volgen nog een paar kansen, een hard schot hier en een lijp balletje daar. Maar ze gaan er toch niet in. Het lukt Floreant in een uitbraak nog wel om de bal netjes af te ronden. Zo eindigt de wedstrijd in een 2-0 overwinning voor Floreant. Een spannend potje, waar echt voor geknokt is. Lekker gevoetbald!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie