0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Golden oldies van Rohda’76 in actie

Golden oldies van Rohda’76 in actie

Door Ad van der Herik | 24 december 2018 | Nieuws

Op zaterdag 5 januari 2019 houdt Rohda’76 haar nieuwjaarsbijeenkomst. Voorafgaand aan het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar, valt er al veel te beleven op sportcomplex De Broekvelden. Zo staat er voor de jeugd onder 14 jaar vanaf 11.00 uur een clinic op het programma. Die verzorgen de selectiespelers.

Om 14.00 uur komen er twee elftallen in actie. Die zijn samengesteld uit spelers die in de achterliggende decennia uitkwamen voor de clubtop. Zo grijpen bijvoorbeeld Jan Krol, Karel de Bruin en At van Hanswijk hun kicksen weer uit de wilgen. Maar ook blauwhemden die de verenigingskleuren aan het begin van deze eeuw hooghielden en Rohda’76 in 2004 naar de tweede klas brachten. Met onder andere Nick Winkel, Niels Uithol en Maarten Lok. Om maar een paar illustere spelers te noemen.

 

Foto: Eerste elftal van Rohda’76 uit vervlogen tijden (1993)

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie