0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Hé, kom op met je ID!

Hé, kom op met je ID!

Door Omar Putzu | 9 december 2018 | Nieuws

Wie jonger is dan 18 jaar, mag geen alcohol bij zich hebben én niet kopen. Dat geldt uiteraard ook op het voetbalcomplex van Rohda’76. Daar willen we als vereniging nauwlettend op toezien. Onze vrijwilligers achter de bar weten ook dat ze aan 18-minners geen alcohol mogen verkopen. Soms kunnen zij niet beoordelen of iemand al 18 jaar of ouder is. In dat soort gevallen mogen ze om een identiteitsbewijs vragen. Envia een zogenaamde ID-scanner kunnen zij checken of de ID kaart ook ‘echt’ is. Die ID-scanner staat al in de kantine en wordt met ingang van 1 januari 2019 daadwerkelijk gebruikt als er twijfel bestaat over de leeftijd van iemand die alcoholische drank bestelt. En vanzelfsprekend letten we er gezamenlijk op dat 18-plussers niet stiekem voor 18-minners drank kopen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie