0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Hoera, een nieuw kunstgrasveld!

Hoera, een nieuw kunstgrasveld!

Door Ad van der Herik | 16 december 2018 | Nieuws

Eindelijk. Na afloop van dit seizoen gaat het er van komen: dan krijgt ons kunstgrasveld (2006) een heuse ‘make over’. De versleten en volledig afgetrapte toplaag en keiharde ondergrond maken dan plaats voor een nieuw, verend kunstgrastapijt. En – ook niet onbelangrijk – rubber als instrooimateriaal verdwijnt. Dan is tevens de discussie niet meer relevant of rubber nu wel of geen nadelige effecten heeft op de (volks)gezondheid. In de plaats van rubber zien jullie straks kurkkorrels. Dat heeft nog een paar bijkomende voordelen: het veld wordt minder snel warm en een rubbergeur blijft achterwege.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie