0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » JO15-1 beleeft succesvol 2018!

JO15-1 beleeft succesvol 2018!

Door Omar Putzu | 13 december 2018 | Wedstrijdverslagen

JO15-1 beleeft succesvol 2018!

De JO15-1 heeft afgelopen woensdag haar laatste competitiewedstrijd gespeeld.Wij gingen uit naar Gouda JO15-1 en spelen voor de 5e plek. Guido Segers van de JO14-1 maakte zijn debuut bij ons, omdat aanvoerder en laatste man Maldini afwezig was. Wij hadden 1 doel en dat is de competitie goed af te sluiten, met 3 punten. Gouda begon sterk en wij hadden het moeilijk in de eerste minuten van de wedstrijd. Wij kregen langzaam grip op de wedstrijd en de krachtverhouding trokken wij gelijk. Normaliter is Schnider een van onze snelste spelers, en kan hij vaak op snelheid zijn man voorbij. Voor het eerst trof hij een tegenstander die nog sneller was dan hij. Maar 1 moment lukte het hem om na 10 minuten los te komen van zijn tegenstander en miste hij net aan deze kans om ons op voorsprong te zetten. Wij lieten toen zien dat ook wij hierheen kwamen om te winnen. Na dat moment lukte het ons om vaker bij het doel van Gouda te komen. Aantal snelle uitgooien van keeper Yorick, die goed de ruimtes zag bij Jeffery, die op kon stormen 3x achter elkaar als rechtsback bracht ons uiteindelijk op voorsprong. Uit een van die aanvallen kregen wij de hoekschop mee en onze vice captain Pim Sterk, die de aanvoerders band droeg door afwezigheid van Maldini, kopte de 0-1 binnen. Wij kregen daarna nog een aantal kansen maar waren niet scherp genoeg, mede door het natte grasveld gleden steeds spelers van beide ploegen uit. Guido speelde een sterke pot, in zijn debuut op dit niveau en voor het eerst kennis gemaakt met onze speel style had hij de fysiek sterke spits van Gouda in the pocket. Helaas kwam hij ongelukkig in botsing met hem en moest er geblesseerd af. Milan, normaliter onze linksback, nam zijn plek over centraal, en ook hij had deze sterke spits in zijn broekzak zitten. Voorsprong in de rust is altijd fijn, helaas kwamen wij vlak na rust op 1-1, Goed uitgespeelde aanval van Gouda bracht de stand weer gelijk. Kort daarna kregen wij de wedstrijd onder controle en gaven wij niet veel weg. Wij werkte hard en kregen veel kansen. Op aangeven van Iza scoorde onze spits Kevin met een uitstekende kopbal en bracht hij ons op voorsprong. De defensie van Gouda had geen grip op onze snelle aanvalslinie Tareq, Kevin en Iza en kregen daardoor grote kansen. Tareq die 2x alleen op het doel af gaat maar mist. Sadiq, die op 10 stond achter Kevin ging nog 1 op 1 met de keeper…. mis. Uiteindelijk was het Tareq die dik verdiend de 1-3 op het scorebord zette. Vlak daarna keurde de scheidsrechter een zuiver doelpunt af van Kevin, en miste wij nog een aantal grote kansen. Gouda kwam na de 1-1 niet echt meer voor in de wedstrijd, en was het doodzonde dat wij niet met grotere cijfers van het veld af stapte. Wij sluiten de competitie af met een 1-3 winst ( wat minstens 1-6 had moeten zijn ) en staan op een uitstekende 5e plaats met 17 punten uit 11 wedstrijden. Doelstelling behaald voor de eerste gedeelte van de competitie. Handhaving in de 2e klasse, dat betekend dat wij de lat iets hoger kunnen gaan leggen na de winterstop. Wij zijn nog actief in de beker, en die doelstelling, behalen 2e ronde, was ook al behaald. Nu zijn wij er op gebrand om het succes van afgelopen seizoen in de beker te evenaren. Toen lukte het ons om de kwartfinale te bereiken maar was Groeneweg een maatje te groot voor ons. As zaterdag kunnen wij de 3e ronde behalen, wij spelen dan thuis om 13:00 tegen Quick Boys. De club van Dirk Kuijt komt naar ons toe en wij gaan zorgen dat zij met lege handen terug keren naar Katwijk.

Kom ons zaterdag aanmoedigen en schreeuw ons naar de volgende ronde! Hopelijk tot zaterdag.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie