0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Prachtige afsluiting MO13

Prachtige afsluiting MO13

Door Annemiek van der Meer | 17 december 2018 | Wedstrijdverslagen

Prachtige afsluiting

Vandaag spelen we de laatste wedstrijd van onze najaarscompetitie. Uit tegen Siveo. Koud is het, maar dat deert onze meiden niet. We willen gewoon lekker ballen!

Ze spelen super. Weten elkaar te vinden, rennen de longen uit hun lijf, tikken over, bouwen op. Wat een teamspel. En eindelijk, na een paar puntenloze zaterdagen, levert het weer op. Esmée opent de score. Tot haar grote blijdschap, en natuurlijk die van de rest van het team. Helaas komt Siveo vrij snel op 1-1, maar de inzet wordt er niet minder om. En dat wordt ook weer beloond: Melissa maakt de 1-2. Na de rust, waarin we eerst wat opwarmen en waarin Rosalin de keepershandschoenen overdraagt aan Esther, gaan we vol overgave weer verder. Joanne weet het net dan ook te vinden, een schitterende goal mooi in de hoek. Er wordt leuk gespeeld, Siveo blijft meedoen waardoor het hele veld en dus alle speelsters echt volop aan de bak blijven. Het lukt Siveo helaas ook om nog een doelpunt te scoren, hoewel Esther hem bijna te pakken had. 2-3 is de stand. Vrij rap zorgt Joanne voor weer een wat ruimer verschil en scoort de 2-4. Tenslotte sluit Sophie het af met een prachtig doelpunt in de kruising zorgt ze voor de 2-5 eindstand. Alle meiden zijn blij, de coaches zijn trots en de supporters hebben ook genoten. Een heerlijke wedstrijd om het jaar mee af te sluiten!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie