0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda JO15-1 verliest met opgeheven hoofd

Rohda JO15-1 verliest met opgeheven hoofd

Door Omar Putzu | 2 december 2018 | Wedstrijdverslagen

Rohda JO15-1 verliest met opgeheven hoofd.

Wij speelde afgelopen zaterdag tegen koploper en winterkampioen Alphense Boys, op het eigen veld gingen wij het gevecht aan voor de 3 punten. Yorick van de JO17-2 verdedigde vandaag ons doel, omdat zoals iedereen misschien al weet, hebben wij geen eigen keeper en zijn wij afhankelijk van andere teams en keepers. De eerste 20 minuten waren heel gelijkwaardig. Hoog baltempo, goed voetbal van beide teams alleen helaas voor ons een paar grote kansen  gemist, Iza die 1 op 1 naast schiet, Sadiq die de lat raakt en een aantal schoten net langs de keeper of tegen de keeper van AB. Een miscommunicatie tussen Maldini en Milan zorgt ervoor dat AB de bal prachtig kan binnen schieten. Kort daarna is het Maldini die niet ingrijpt op de redding van keeper Yorick en de spits van AB de bal in 2e instantie binnen kan schieten. Ondanks de rust stand van 0-2 is er weinig tot klagen omdat er goed gevoetbald wordt.

Na rust is de verhouding weer gelijk en missen wij weer de mogelijkheden om de aansluitingstreffer te maken. Na 15 minuten verhogen de bezoekers de voorsprong, door een fatale misser van Milan. Wij missen scherpte, iets wat AB niet mist en ze maken uit een counter de 0-4. Eindstand is teleurstellend. Ons veldspel was goed, ondanks de nederlaag stappen wij met opgeheven hoofd van het veld. Het geluk was vandaag niet aan onze zijde, en AB kroont zich tot winterkampioen. Wij hebben nog 2 competitie wedstrijden en 1 beker wedstrijd tot de winterstop. Volgende week spelen wij tegen ONA. Bij winst kunnen wij kijken richting plek 4.

Opstelling Rohda: Yorick, Jeffery, Maldini (C), Milan, Storm, Stijn, Sadiq, Jonathan( Huibert), Tareq (Schnider), Pim, Iza (Kevin)

foto-onderschrift: Pim Sterk in actie tegen Sportlust!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie