0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 hervindt goede gevoel

Rohda’76 hervindt goede gevoel

Door Ad van der Herik | 16 december 2018 | Wedstrijdverslagen

In de laatste wedstrijd voor de winterstop heeft Rohda’76 op overtuigende wijze gewonnen van Moordrecht: 5-0. ,,Dit is goed voor het zelfvertrouwen’’, stelde aanvoerder Mitchell van Waveren na afloop vast. ,,Vandaag stond er een elftal binnen de lijnen dat er echt voor wilde gaan’’, voegde de captain nog toe.

Zeker in de eerste helft maakte Rohda’76 een gretige indruk. En dat terwijl coach Willem van Vegten vanwege blessures noodgedwongen moest terugvallen op enkele junioren. De nieuwkomers Anwar Boussajra en Jeroen Schouten maakten een prima debuut. Laatstgenoemde zorgde al na vijf minuten met een bekeken kopbal voor de openingstreffer: 1-0. Een kwartier later schoot Roy Snijder de bal stijlvol binnen: 2-0. Door twee doelpunten van Esli Westmaas zat de thuisclub halverwege al op rozen: 4-0.

In de tweede helft kon Rohda’76 het niveau van voor de rust niet vasthouden. De blauwhemden voetbalden slordiger en creëerden nog slechts een enkele kans. In de slotminuut prikte invaller Faisal Daoudi – op aangeven van Westmaas – de 5-0 eindstand op het scorebord.

 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Bizway
Freek zorgt voor je hypotheek
Formido
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

Word nu lid van Rohda

en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

Meer informatie