0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 krijgt te weinig

Rohda’76 krijgt te weinig

Door Ad van der Herik | 2 december 2018 | Wedstrijdverslagen
Na de oorwassing van vorige week bij Woerden (6-0), heeft Rohda’76 zich niet volledig kunnen revancheren. Op sportcomplex De Broekvelden moesten de Bodegravers zich tevreden stellen met een puntendeling 2-2.
Direct na het eerste fluitsignaal ging Rohda’76 op zoek naar de openingstreffer, maar het was het op de counter loerende Sportief dat na 20 minuten de brilstand openbrak 0-1. Nog voor de thee maakt aanvoerder Mitchell van Waveren de verdiende gelijkmaker: 1-1.
In het tweede wedstrijddeel herhaalde dit scenario zich. De ploeg uit Woerdense Verlaat counterde naar 1-2, waarna Van Waveren de stand opnieuw gelijk trok: 2-2. In de slotfase was Steven Holthuijsen nog dicht bij de 3-2, maar de winnende treffer bleef uit.

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie