Home » Verslag MO13 – Nieuwkoop

Verslag MO13 – Nieuwkoop

Door Annemiek van der Meer | 1 december 2018 | Wedstrijdverslagen

Maar zij zijn groot en wij zijn klein….

Vandaag reizen we af naar Nieuwkoop. Daar zijn we te gast op het hoofdveld, een kunstgrasveld. Het is wel even slikken als we de tegenstander zien. Wat zijn die meiden groot! Bij ons steekt Sam er altijd een kop bovenuit, maar in deze wedstrijd is zij nog niet eens een middelmaatje qua lengte… Maar niet getreurd, we gaan lekker voetballen. We maken het ze zeker niet makkelijk, maar al gauw staat Rohda met 2-0 achter. We krijgen een paar mooie corners die Maaike lekker voor het doel krijgt. Helaas zonder direct resultaat. Het spel gaat over en weer. Noa wordt een keer neergehaald en dat levert een vrije trap op. Sam geeft de bal een enorme poeier richting het doel maar het lukt helaas net niet om de keepster daarmee te verrassen. Zo raken we aan de rust. Onze meiden doen het hartstikke goed tegen die lange Nieuwkoopse dames.

In de tweede helft komt Rohda goed uit de startblokken. Ze zijn volop te vinden op de helft van Nieuwkoop. Helaas rolt er een suf balletje het net in bij ons. Jammer. Dan heeft Nieuwkoop het door en volgen er meer uitbraken, met meer tegendoelpunten. Zo maken ze toch heel duidelijk het verschil: de eindstand is uiteindelijk 8-0. Een beetje vertekend beeld, en het is ook echt even niet leuk als we naar de kleedkamer lopen. Gelukkig is het leed al snel weer geleden en is er weer lol in de kleedkamer. Volgende week gaan we gewoon weer laten zien waartoe ons team in staat is!