0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 opent nieuwe jaar met ‘traditional’

Rohda’76 opent nieuwe jaar met ‘traditional’

Door Ad van der Herik | 6 januari 2019 | Nieuws

Een wedstrijd tussen twee elftallen, samengesteld uit spelers die in het verleden voor de clubtop uitkwamen. Zo opende Rohda’76 het nieuwe jaar op sportcomplex De Broekvelden. Het treffen tussen de oudgedienden is inmiddels een ‘traditional’ geworden waar zich jaarlijks zo’n 50 spelers, oud-trainers en begeleiders voor melden. Niet iedereen is meer in staat in de voetbalschoenen te springen. Een kleine 30 nog wel. Die verschenen dan ook weer binnen de lijnen. Zowel in de kleedkamer als tijdens het samenzijn na afloop in de kantine, werden uiteraard weer legendarische wedstrijden en bijzondere voorvallen uit het verleden aangehaald.

Het onderhoudende voetbalpotje – en een voetbalclinic eerder op de dag – gingen vooraf aan de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie. Daar ontvouwde voorzitter Arjan Griffioen de plannen voor 2019. Zo maakte hij bekend dat er een extra ledenvergadering plaatsvindt over de duurzaamheidsplannen die Rohda’76 heeft.

 

Foto-onderschrift: De twee elftallen met golden oldies. Foto Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie