0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » JO15-1 krijgt niet wat het verdient!

JO15-1 krijgt niet wat het verdient!

Door Omar Putzu | 18 februari 2019 | Wedstrijdverslagen

Zuur kan je het noemen, zeer zuur is de nederlaag van vandaag ( zaterdag 16-02 ) uit bij RVC JO15-1. Wij speelde vandaag een zeer sterkte wedstrijd, waarvan wij 65 minuten lang gedomineerd hebben. Alleen al in de eerste helft had het minimaal 4-0 voor ons moeten staan, maar wij verzuimen om  te scoren. Onze rappe linksbuiten Schnider kreeg ontzettend veel kansen om te scoren, maar het ontbrak hem aan scherpte. Geen kans tegen gekregen de eerste 35 minuten en het is een wonder dat het nog 0-0 staat. Hoewel onze andere aanvallers ook miste, miste Schnider helaas de meeste en grootste kansen. Overigens keepte de keeper van RVC erg goed, dat mag ook gezegd worden. In de rust een aantal punten op de i gezet, althans dat was de bedoeling. Vlak na rust zijn er 2 discutabele buitenspel gevallen, helaas voor ons passeren ze wel onze keeper Yorick, die in de eerste helft niets te doen had en rustig bloemetje kon plukken in de wei. Zo domineer je en ben je als team vele malen beter en sterker, zo sta je binnen 5 minuten na rust te kijken tegen een achterstand. Wij herpakte ons en gingen weer verder waar we gebleven waren, het missen van kansen maar wel heel goed voetballen als team, zeker iets om heel erg blij mee te zijn. Het is middenvelder Sadiq die van 25 meter de bal prachtig binnen schiet maar dat is niet voldoende geweest voor ons. Milan had de grote man kunnen zijn in de 2e helft, waarin wij vrij vroeg 1 op 1 gingen spelen, Milan naast Pim in de spits, maar ook Milan liet zijn kansen onbenut. Het zat ons zwaar tegen en RVC wint, zwaar onverdiend, maar in de voetballerij is niets zeker en doen wij het uiteindelijk onszelf aan om slecht om te gaan met onze kansen. Paar positieve punten, ons veldspel was erg goed, onze kansen verhouding lag hoog in tegenstelling tot de kansen die we tegen kregen (2), en Iza is terug na een lange blessure.  Al met al een wedstrijd met 2 gezichten. We zullen de volgende wedstrijd vele malen beter met onze kansen om moeten gaan, want dan winnen we wel met grote cijfers, ipv met 8-0 winnen, verlies je met 2-1. Zuur, heel erg zuur.. Leerzaam moment, volgende week tegen Cabauw nemen we wel de 3 punten mee naar Bodegraven. Voor minder doen we het niet.

Opstelling: Yorick(K), Storm, Pim, Maldini(c), Milan(Jeffery), Stijn, Huibert(Xander), Jonathan(Sadiq), Schnider (Iza), Kevin, Tareq.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie