0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Eerste lichtjestoernooi smaakt naar meer

Eerste lichtjestoernooi smaakt naar meer

Door Ad van den Herik | 31 maart 2019 | Nieuws

,,Superdruk, lekker veel publiek, blije gezichten en trotse teamleiders’’. Zo typeerde medeorganisator Daniëlle Boekensteijn het zogenaamde lichtjestoernooi dat Rohda’76 voor de eerste keer organiseerde. Een jeugdtoernooi waar maar liefst 16 jeugdteams uit de regio op afkwamen. De voetballertjes in de leeftijd van 10-12 jaar speelden in de namiddag hun eerste wedstrijdjes. Aan het begin van de avond gingen de lampen aan en kwamen de teams in actie bij kunstlicht.

Naast de onderlinge confrontaties, konden de verenigingen ook nog deelnamen aan een heuse matrassenrace. Dat ludieke onderdeel beheerste ESTO het beste. De Bodegraafse zustervereniging stond trouwens direct klaar toen een van de genodigde verenigingen niet kwam opdagen.

RetourMatras (www.retourmatras.nl) – met onder andere een vestiging in Nieuwerbrug – verbond zijn naam aan het toernooi en stelde ook een bedrag beschikbaar voor de organisatiekosten. De ongeveer 30 Rohda-vrijwilligers, die alles tot in de puntjes hadden voorbereid en verzorgd, kunnen met voldoening terugkijken op hun inspanningen. Dat smaakt naar meer.

 

Foto: Wedstrijdmoment van het lichtjestoernooi.

 

Foto’s van het toernooi zijn te vinden op de Toernooipagina


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie