Home » Eerste winst Rohda’76 in 2019

Eerste winst Rohda’76 in 2019

Door Ad van den Herik | 31 maart 2019 | Wedstrijdverslagen

Eindelijk. Daar was ‘ie dan: de eerste winst voor Rohda’76 in 2019. Na een aantal nederlagen en gelijke spelen, liet Rohda’76 in de uitbeurt bij De Rijnstreek de eerste driepunter van het kalenderjaar noteren: 1-4.

De stopwatch van de scheidsrechter had nog geen 60 tellen weggetikt of Roy Snijder prikte de 0-1 al op het scorebord. Een voorsprong die Rohda’76 via Max Heij en Esli Westmaas soepeltjes vergrootte naar 0-3. Nog voor de rust deed de thuisclub via een zondagsschot in de kruising wat terug: 1-3. Toen telden de gastheren nog maar tien man, omdat een speler van De Rijnstreek met rood moest inrukken.

In de tweede helft hoefde Rohda’76 niet meer zo nodig en de ploeg van sportpark De Weijpoort was niet bij machte een vuist te maken. Uiteindelijk bepaalde aanvoerder Mitchell van Waveren uit een strafschop de eindstand op 1-4.

Dinsdag 2 april (20.00 uur) spelen Rohda’76 en VEP het restant (70 minuten) van de eerder gestaakte wedstrijd uit bij een 0-1 tussenstand. Zaterdag 6 april gaat Rohda’76 op bezoek bij Moordrecht. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto onderschrift: Jeroen Schouten toont zich balvast namens Rohda’76.