0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » verslag MO13 – Moordrecht

verslag MO13 – Moordrecht

Door Annemiek van der Meer | 23 maart 2019 | Wedstrijdverslagen

5-0 in de boeken!

Vandaag komt Moordrecht op bezoek bij Rohda MO13. Blauw-wit gestreept tegen ons vertrouwde Rohda blauw met wit. De scheids vindt het prima, dus we spelen zo. Zonder rode reserveshirts. Esther heeft – gekortwiekt – de keepershandschoenen opgepakt. En met succes: de eerste aanval van Moordrecht wordt netjes door haar afgehouden. Een stukje later neemt Sophie in een aanval de bal langs de lijn mee. Met ene hoge lob over de keeper scoort ze de 1-0. Die druk op de tegenstander houden we vol. Melissa maakt een mooie aanval maar zij wordt afgeblokt. Noa krijgt een lastige bal maar weet die te controleren en schiet op doel. Helaas redt de keepster die poging. Achter houden Sam, Iefke, Roos en Noor alles dicht. De meiden weten elkaar goed te vinden. Een aanval door het midden met een schot van Melissa wordt gehouden. Emma laat een mooie snelle sprint zien. Ze verdedigt prachtig uit en schiet de bal door naar het middenveld. Het is een spannende gelijkopgaande wedstrijd. En weer wordt er een mooie aanval opgezet. Joanne speelt over naar Melissa. Er zijn veel Rohda-speelsters in het doelgebied. Met een tikkie naar Noa en weer een tikkie terug schiet Melissa de bal in de rechterhoek van het doel: 2-0! Rohda blijft er voor gaan. Noa en Esmee blijven op de rechterflank de Moordrecht-verdedigers onder druk zetten. Aan de linkerkant trkt Joanne een snelle sprint naar de achterlijn, en geeft een voorzet naar het doelgebied. Onze aanvallers kunnen er jammer genoeg net niet bij.

Na de rust wordt er direct ook weer een fraaie aanval opgezet. Maaike dendert vanaf het middenveld door en passt de bal op Sophie. Dat is wel aan haar besteed; zij scoort de 3-0. Tien minuten later vangt Melissa de bal keurig op, en legt hem weer fijn klaar voor Sophie. Zij lobt de 4-0 binnen. Noa en Joanne spelen direct daarna de bal lekker over. Het schot van Joanne rolt langzaam in de goal en dat is de 5-0. Rohda krijgt een cornerbal, die Maaike prachtig neemt. Helaas zit de keepster van Moordrecht er net bij. Noa wordt op het randje van het strafschopgebied onderuit gelopen. Aan de zijlijn wordt getwijfeld over een strafschop, maar de scheidsrechter heeft het niet gezien en het spel gaat verder. Sophie passeert vanaf de rechterkant nog een keer de keepster, weer met een lobje. Dat doelpunt wordt echter afgekeurd vanwege buitenspel. Het mag de pret niet drukken.

Tegen deze toch sterke tegenstander is heel goed gespeeld. Er werd veel overgespeeld, iedereen hield het overzicht en bleef er samen voor gaan. De ene actie was nog mooier dan de andere. Onze meiden hebben het weer goed voor elkaar: top gespeeld in een prima sfeer!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie