0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Puntverlies voor de MO13

Puntverlies voor de MO13

Door Annemiek van der Meer | 14 april 2019 | Wedstrijdverslagen

Het eerste puntverlies!

Al weken wisten we het. Vandaag zou het een spannende wedstrijd gaan worden. Al weken staan de Rohda-meiden van de MO13 bovenaan in de ranglijst van de competitie. Ook tegenstander PPSC doet het hartstikke goed en is dus een geduchte tegenstander. Alles wijst op een mooie pot.

Maar toch…. Rohda – in de rode shirts dit keer – is moeilijk vooruit te branden. Het vuur ontbreekt. Zitten de spirit en de winning mood samen met de geblesseerde Sophie in de lappenmand? PPSC is een leuke en inderdaad sterke tegenstander. Er moet gevochten worden om de bal. En dat lukt niet zo goed. Iedereen doet echt wel z’n best. Rosalin  – in de eerste helft – en Tessel – de tweede – gaan er voor op doel en laten de nodige mooie reddingsacties zien. Noor blijft de tegenstander storen en maakt het ze moeilijk. Yfke weet de bal steeds weer weg te werken. Net als Emma en Sam. Sam probeert het team een beetje op te stuwen door op te schuiven naar het middenveld zodra dat kan. Ze produceert een paar mooie afstandsschoten, maar het slaat toch niet echt aan. Je hebt wel eens van die dagen dat het niet zo lekker loopt. Vandaag is er zo een. Ondanks mooie acties van Esmee, nette passes van Esther, hard werken van Anouk en Maaike, wordt de voorhoede niet goed bereikt. Joanne, Melissa en Noa doen er alles aan. De altijd aardige Noa presteert het zelfs om een vrije trap tegen te krijgen, ze is fel genoeg. Maar toch ontbreken de kansen om het echt af te maken. De tweede helft loopt al beter, maar verandert weinig aan het resultaat. De punten neemt PPSC terecht mee terug naar Schiedam. Het maakt de competitie weer echt spannend: Rohda blijft nog wel aan kop staan, maar heeft met nog drie wedstrijden te gaan nog maar één puntje speling…

Huis-analyticus Marco de Jong vat het verloop van de wedstrijd van vandaag samen met de volgende statistieken:


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie