0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda pakt punt tegen VEP

Rohda pakt punt tegen VEP

Door Andre van Egdom | 3 april 2019 | Wedstrijdverslagen

Afgelopen dinsdagavond stonden Rohda ’76 en VEP opnieuw tegenover elkaar. Eerder (9 maart) strandde de ontmoeting tussen beide teams halverwege de 1e helft door extreem slecht weer bij een 0-1 voorsprong voor de Woerdenaren. Die stand was dan ook het vertrekpunt om de wedstrijd verder uit te spelen. In de resterende 25 minuten van de 1e helft ging Rohda ’76 goed van start. Creëerde een paar hoekschoppen en kreeg

Roy Snijder op aangeven van Anwar Boussajra de kans op de gelijkmaker. Zijn schot miste nog de nodige precisie. Na rust bleef VEP loeren op een tweede doelpunt. Echt gevaarlijk werden de gasten niet. Rohda bleef vrij gemakkelijk overeind en had in de 54e min. bijna de 1-1 te pakken via een kopkans van Roy Snijder. Dick van Dam had daarna pech dat zijn snoeiharde vrije schop uiteen spatte op de bovenlat.

Rond de 88e minuut kreeg Rohda toch de gelijkmaker op het wedstrijdformulier. VEP-goalie Siebe Coffeng vloerde in het strafschopgebied de doorgebroken Joppe van Veldhuizen. Dat bracht Mitchell van Waveren naar de strafschopstip. De Rohda-aanvoerder maakte van elf meter geen fout: 1-1. Voor Van Waveren was het inmiddels z’n derde benutte strafschop in de laatste 3 wedstrijden.

Foto: Andre van Egdom


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie