Home » Rohda’76 deelt de punten

Rohda’76 deelt de punten

Door Ad van der Herik | 7 april 2019 | Wedstrijdverslagen

Na de 1-4 winst op De Rijnstreek en de midweekse 1-1 tegen VEP, bleef Rohda’76 nu steken op 2-2 in en tegen Moordrecht.

Op de hobbelige grasmat was de eerste kans voor Rohda’76, maar het was de thuisclub die via een strafschop de score opende: 1-0. Nog voor de rust repareerde Roy Snijder de schade 1-1.

In de tweede helft mocht Vincent van der Meer zijn opwachting maken in de hoofdmacht van Rohda’76. De junior stond koud binnen de lijnen, of hij maakte de 1-2. Dat leek ook de einduitslag te worden. Leek, want in de allerlaatste minuut ging de bal – na wederom een – handsbal op de stip en streek Moordrecht op de valreep toch nog een punt op: 2-2.

Foto-onderschrift: Roy Snijder scoorde namens Rohda’76 de 1-1. Archiefbeeld