Home » Rohda’76 remiseert met periodekampioen

Rohda’76 remiseert met periodekampioen

Door Ad van den Herik | 14 april 2019 | Wedstrijdverslagen

In een pover duel bleef Rohda’76 thuis tegen Linschoten steken op 1-1. De gasten – winnaar van de tweede periode – namen via een goed uitgevoerde counter een 0-1 voorsprong. Uit een corner zorgde aanvoerder Mitchell van Waveren nog in de eerste helft voor de verdiende gelijkmaker: 1-1.

Na de rust eenzelfde spelbeeld, waarbij Rohda’76 zich nauwelijks kansen wist te creëren. De bezoekers kregen nog wel een unieke mogelijkheid, maar een penalty was niet besteed aan Linschoten. De schutter van dienst schoot over en naast. En daarmee sloten de twee ploegen af met een gelijk spel.

Komende zaterdag 20 april gaat Rohda’76 op bezoek bij Sportief. De wedstrijd in Woerdense Verlaat begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Een doelpoging van Daniël Poot die geen treffer zal opleveren. Foto Jeroen Kok