0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 bedwingt kampioen

Rohda’76 bedwingt kampioen

Door Ad van den Herik | 19 mei 2019 | Wedstrijdverslagen

Op bezoek bij kampioen Gouda liet Rohda’76 een verdienstelijk gelijk spel noteren: 1-1. Een einduitslag die al binnen tien minuten op het digitale scorebord stond.

De wedstrijd was amper op gang of de talentvolle junior Jeroen Schouten opende de score, 0-1. Lang duurde de vreugde in het Bodegraafse kamp niet. Luttele minuten na de verrassende openingstreffer kwam de thuisclub langszij via Issam el Bouazatti: 1-1.

In de gelijk opgaande tweede helft leek de volle winst toch nog richting Bodegraven te gaan, maar een inzet van Daniël Poot werd in een uiterste poging voor de Goudse doellijn gekeerd. In de slotfase drong de thuisclub nog aan, maar de laatste linie en doelman Tim van Jaarsveld gaven geen krimp.

Komende zaterdag 25 mei staat de laatste competitiewedstrijd op het programma. Een interessante derby waar nog iets op het spel staat. Althans, voor tegenstander WDS. De Driebruggenaren moeten winnen om zich te verzekeren van een plaats in de nacompetitie. De wedstrijd op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

 

Foto-onderschrift: Guido van Daalen duelleert met een Goudse aanvaller. Foto Hans Sanders (SV Gouda)


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie