0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 kan WDS niet van periodetitel afhouden

Rohda’76 kan WDS niet van periodetitel afhouden

Door Ad van den Herik | 26 mei 2019 | Wedstrijdverslagen

Na afloop van Rohda’76 tegen WDS viel er wat te vieren op sportpark De Broekvelden. Voor de gasten welteverstaan. Door een verdiende 0-1 overwinning op de Bodegravers sleepte WDS een ticket in de wacht voor de nacompetitie met als inzet een plaats in de derde klas. BSC’68 is de eerste horde die de Driebruggenaren moeten nemen voor een treetje hoger.

Bij de start van deze voetbaljaargang hoopte Rohda’76 ook op een plaats in het linker rijtje, bij voorkeur in de top vier. Na een redelijke competitiestart viel het elftal van Willem van Vegten terug. ,,Tussen november en januari verloren we vijf keer. Dan loop je tegen een achterstand op van twaalf punten die je niet meer kunt goedmaken’’, kijkt Van Vegten terug. Vooral het ontbreken van routiniers ziet de oefenmeester als oorzaak van de wisselende resultaten.

Na de winterstop ging het beter en hoefden de blauwhemden maar twee keer het hoofd te buigen. ,,Je ziet dat WDS verder is in zijn ontwikkeling. Zij zijn op een niveau waar wij naar toe willen’’, meent Van Vegten. Die zag dat de bezoekers in de eerste helft via Emiel Griffioen een 0-1 voorsprong namen en die ook niet meer uit handen gaven. Toch kreeg Rohda’76 nog voor de thee via Mitchell van Waveren, junior Anwar Boussajra en Roy Snijder kansen op de gelijkmaker, maar WDS-keeper Dylan Griffioen hield zijn doel schoon. In het tweede wedstrijddeel drong de thuisclub wel aan, maar tot doelrijpe mogelijkheden kwam Rohda’76 niet. De Bodegravers vinden zichzelf terug op de negende plaats van de ranglijst.

 

Foto-onderschrift: Rohda-talent Anwar Boussarja (archiefbeeld, foto André van Egdom) liet een goede indruk achter tegen WDS


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie