0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 met twee vingers in de neus

Rohda’76 met twee vingers in de neus

Door Ad van den Herik | 5 mei 2019 | Wedstrijdverslagen

Zelfs met drie spelers uit het derde elftal binnen de gelederen, boekte Rohda’76 een simpele overwinning op hekkensluiter SPV’81: 0-4. Een duel om des keizers baard. Dat geldt trouwens ook voor de nog drie resterende voetbalpotjes, omdat Rohda’76 dit seizoen geen kans meer maakt op een prijs.

In de eerste helft kon het team van Willem van Vegten zich nauwelijks onderscheiden van de nummer laatst. De thuisclub was met een schot op de binnenkant van de paal nog het meest dreigend. Net voor rust viel de openingstreffer, maar dan aan de andere kant. Roy Snijder rondde een diepe bal bekwaam af: 0-1.

Nadat oudgediende Mark de Vos – uit Rohda 3 – de voorsprong aan het begin van de tweede helft met een zondagsschot naar 0-2 had getild, gaf de thuisclub zich gewonnen. Vervolgens mochten opnieuw Snijder en Daniël Poot de overwinning nog meer glans geven: 0-4.

Komende zaterdag 11 mei komt Woerden naar sportcomplex De Broekvelden. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

 

Foto-onderschrift: Roy Snijder (9) op de huid gezeten


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie