0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Geslaagd stormachtig jeugdtoernooi

Geslaagd stormachtig jeugdtoernooi

Door Ad van den Herik | 10 juni 2019 | Nieuws

Naast de 36 voetbalteams, meldde zich zaterdag 8 juni nog een ongenode opponent op het Bizway-Rabobank-jeugdtoernooi van Rohda’76: de stormachtige wind. Eentje die het waagde om af en toe zelfs een stortbui los te laten boven sportcomplex De Broekvelden. Invloed op de spelvreugde hadden de weersomstandigheden niet. De jeugdige spelers en speelsters (7-13 jaar) streden – onder toeziend oog van veel ouders en supporters – vol overgave voor de poulewinst. Voetballertjes die niet in actie kwamen, vermaakten zich prima op een luchtkussen. Gelukkig kon Rohda’76 rekenen op de steun en inzet van zo’n 50 vrijwilligers om alles soepel te laten verlopen. De toernooicommissie kijkt dan ook met een voldaan gevoel terug op het geslaagde en sportief verlopen evenement.

Ditta Bolier legde wedstrijdmomenten van het Rohda-jeugdtoernooi vast met haar camera. Deze foto’s zullen binnenkort te vinden zijn op de toernooipagina.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie