0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Jacob van der Wolk Rohda-vrijwilliger van het jaar

Jacob van der Wolk Rohda-vrijwilliger van het jaar

Door Ad van den Herik | 21 juni 2019 | Nieuws

Geen vereniging kan zonder: vrijwilligers. Onbetaalbare krachten die goud waard zijn. Op hen draait de club. De één houdt de ledenadministratie bij, de ander maakt kleedkamers schoon. Een derde traint twee keer in de week een pupillenelftal. Allemaal even waardevol. Dat maakt het voor het Rohda-bestuur ieder jaar weer een lastige opgave om één van zijn nijvere leden uit te roepen tot vrijwilliger van het jaar. Rohda’76 telt immers veel vrijwilligers die zich op een bijzondere wijze onderscheiden.

De keuze voor het voetbalseizoen 2019-2020 viel op Jacob van der Wolk. De opvolger van Erik Dijk (2018-2019) staat bij Rohda’76 te boek als voorzitter van de jeugdcommissie. In die hoedanigheid verricht hij tal van uitvoerende en coördinerende taken. Ook prijken het jeugdtrainer- en jeugdleiderschap op zijn conduitestaat.

 

Foto-onderschrift: Jacob van der Wolk (links) door verenigingsvoorzitter Arjan Griffioen onderscheiden als vrijwilliger van het jaar.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie