0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verzorger Leon van Zuilen naar WDS

Verzorger Leon van Zuilen naar WDS

Door Leon van Zuilen | 4 juni 2019 | Nieuws

Beste en Fijne Rohda’76 leden,

Via deze weg wil ik graag deze club bedanken voor de samenwerking de afgelopen jaren waar ik 8 seizoenen heb mogen werken als verzorger van verschillende teams. De afgelopen 4 seizoenen van Rohda 2 waar ik met heel veel plezier en passie heb kunnen werken met de trainers o.a Peter Verweij en Patrick Piket en de laatste  2 jaar met Freek van Leeuwen en onze vaste vlagger Puck Van de Hoorn en de teammanager Ton Schuddemat en natuurlijk onze spelers. Ook heb ik graag met de staf van Rohda 1 samen gewerkt, hun wil dan ook bedanken voor de afgelopen jaren.  Ik ben in contact gekomen met WDS te Driebruggen die een verzorger voor de A selectie zochten. Vindt het voor mezelf  een  nieuwe en een leuke uitdaging. Deze week ben ik er samen met WDS uitgekomen om een samenwerkingsverband aan te gaan. Met de familiedag ben ik ook nog aanwezig en hoop natuurlijk nog in de toekomst op het complex van Rohda te komen met WDS. Wens de jullie allemaal veel voetbalplezier bij Rohda. En alle mensen die eromheen werken bij deze fantastische club.

Met sportieve groeten,

Leon van Zuilen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie