0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Derbyrijke indeling voor Rohda’76

Derbyrijke indeling voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 22 juli 2019 | Nieuws

,,Een hele mooie, maar zware indeling’’. Zo typeert Mitchell van Waveren de vierde klasse B waarin Rohda’76 in de nieuwe voetbaljaargang uitkomt. De captain van de Bodegraafse hoofdmacht doelt dan op de sterke streekploegen waarmee de blauwhemden te maken krijgen. Zo staan er derby’s op het programma tegen het uit de derde klas gedegradeerde Zwammerdam en NSV’46 uit Noorden. Ook met het Nieuwerbrugse Rijnstreek en ‘buur’ Bodegraven kruist het team van coach Willem van Vegten weer de degens. Jammer genoeg deelde de KNVB het Driebrugse WDS in een andere poule in. ,,Ten opzichte van vorig seizoen is dit een zwaardere competitie. Alphense Boys en SCH’44 uit Harmelen zijn de grote kanshebbers op de titel. De druk ligt meer bij deze teams, dan bij ons’’, speculeert Van Waveren.

In de voorbije competitie reikte Rohda’76 niet verder dan een achtste plaats in de eindrangschikking. De Rohda-hoofdmacht begroette enkele nieuwe spelers en zag Tim van der Werf terugkeren van een wereldreis. Hoe schat Van Waveren de kracht van zijn eigen elftal in? ,,We hebben een heel jong team. Dit seizoen zal nog een opbouwjaar worden, maar wie weet is het mogelijk om een periodetitel te pakken’’.

De indeling van de vierde klasse B (West II) ziet er als volgt uit: Alphense Boys, Bodegraven, Kamerik, Linschoten, NSV’46, Rijnstreek, Rohda’76, SCH’44, Siveo’60, Sportief, VEP, SC Woerden, Zevenhoven en Zwammerdam. De competitie begint zaterdag 21 september.

Foto-onderschrift: Mitchell van Waveren in actie tegen NSV’46. De ploeg uit Noorden degradeerde naar de vierde klasse. 


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie