0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Derbyrijke indeling voor Rohda’76

Derbyrijke indeling voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 22 juli 2019 | Nieuws

,,Een hele mooie, maar zware indeling’’. Zo typeert Mitchell van Waveren de vierde klasse B waarin Rohda’76 in de nieuwe voetbaljaargang uitkomt. De captain van de Bodegraafse hoofdmacht doelt dan op de sterke streekploegen waarmee de blauwhemden te maken krijgen. Zo staan er derby’s op het programma tegen het uit de derde klas gedegradeerde Zwammerdam en NSV’46 uit Noorden. Ook met het Nieuwerbrugse Rijnstreek en ‘buur’ Bodegraven kruist het team van coach Willem van Vegten weer de degens. Jammer genoeg deelde de KNVB het Driebrugse WDS in een andere poule in. ,,Ten opzichte van vorig seizoen is dit een zwaardere competitie. Alphense Boys en SCH’44 uit Harmelen zijn de grote kanshebbers op de titel. De druk ligt meer bij deze teams, dan bij ons’’, speculeert Van Waveren.

In de voorbije competitie reikte Rohda’76 niet verder dan een achtste plaats in de eindrangschikking. De Rohda-hoofdmacht begroette enkele nieuwe spelers en zag Tim van der Werf terugkeren van een wereldreis. Hoe schat Van Waveren de kracht van zijn eigen elftal in? ,,We hebben een heel jong team. Dit seizoen zal nog een opbouwjaar worden, maar wie weet is het mogelijk om een periodetitel te pakken’’.

De indeling van de vierde klasse B (West II) ziet er als volgt uit: Alphense Boys, Bodegraven, Kamerik, Linschoten, NSV’46, Rijnstreek, Rohda’76, SCH’44, Siveo’60, Sportief, VEP, SC Woerden, Zevenhoven en Zwammerdam. De competitie begint zaterdag 21 september.

Foto-onderschrift: Mitchell van Waveren in actie tegen NSV’46. De ploeg uit Noorden degradeerde naar de vierde klasse. 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie