0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » In memoriam: Ruud Scheer

In memoriam: Ruud Scheer

Door Ad van den Herik | 5 augustus 2019 | Nieuws
Ruud Scheer is maandag 29 juli overleden. Hij werd slechts 54 jaar. Bij Rohda’76 zullen de meesten Ruud herinneren als elftalleider. Eerst bij de jeugdelftallen waarin zijn zoons Daniël en Jesper speelden, later (seizoen 2014-2015) bij het tweede elftal van de senioren, samen met trainer Arjan Blom. Ook schreef hij wedstrijdverslagen voor de website. Kenmerkend voor Ruud was zijn positieve grondhouding.
Als speler kwam Ruud nooit in actie voor Rohda’76. Wel maakte hij lange tijd deel uit van de zondagselectie van onze zusterverenging v.v. Bodegraven. Dat was niet zo vreemd dat Ruud uitkwam voor het rood en zwart van de buren, want daar voetbalde destijds ook zijn vader Dolf.
Ruud was een echte voetbalman. Zelfs in zijn professie, want hij werkte sinds jaar en dag als manager financiële zaken voor de KNVB. Eerst bij de toenmalige afdeling Gouda en later verkaste hij naar het bondskantoor in Zeist. Op 5 mei jongstleden was hij aandachtig toeschouwer bij de bekerfinale tussen Ajax en Willem II. Kort daarna bleek dat hij ziek was. Ongeneeslijk ziek. Een ziekte waaraan hij uiteindelijk op veel te jonge leeftijd is overleden.
Vanzelfsprekend gaan onze gedachten uit naar zijn vrouw Sylvia en zijn zoons Daniël en Jesper. Wij wensen hen veel kracht toe om met dit enorme verlies om te gaan.
Ruud, bedankt voor je inzet bij Rohda’76. Wij bewaren warme herinneringen aan jou. Rust in vrede.

Bestuur Rohda’76

Foto onderschrift: Rohda A1 in het seizoen 2013-2014. Ruud als elftalleider staat geheel links op de foto.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie