0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » VVB maakt mooi gebaar

VVB maakt mooi gebaar

Door Ad van den Herik | 7 augustus 2019 | Nieuws

Beter een goede buur dan een verre vriend. De voetbalvereniging Bodegraven (VVB) in dit geval. Dat zit namelijk zo: op maandag 12 augustus start de Rohda-selectie de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er is echter een klein probleem: de manschappen van Willem van Vegten en Freek van Leeuwen hebben geen veld om op te trainen. De aanleg van het nieuwe kunstgrasveld heeft vertraging opgelopen en de grasvelden mogen nog niet bespeeld worden. Gelukkig voor Rohda’76 zocht Wijno Verweij naar een uitwijkmogelijkheid. Die werd gevonden bij de voetbalvereniging Bodegraven. Diens voorzitter Jan de Wit toonde zich direct bereid om het kunstgrasveld op maandag, dinsdag en donderdag beschikbaar te stellen voor onze jongens. Een mooi gebaar van de vereniging die Rohda’76 ook in competitieverband treft. Hopelijk wordt ons nieuwe kunstgrasveld met ingang van 19 augustus vrijgegeven, maar zeker is dat nog niet.

Overigens treft Rohda’76 komend seizoen in competitieverband geen 13, maar 12 tegenstanders. De Rijnstreek heeft zich teruggetrokken en komt voortaan uit in categorie B: reserve vierde klas en lager.

Foto-onderschrift: het nieuwe kunstgrasveld bij Rohda’76 is nog niet vrijgegeven.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie