0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Leeuwinnenoverwinning!

Leeuwinnenoverwinning!

Door Annemiek van der Meer | 3 september 2019 | Wedstrijdverslagen

De meiden van de MO13-1 stonden bij hun eerste wedstrijd van dit seizoen weer hun mannetje! Gestoken in nieuwe tenues van sponsor DCS hebben ze gevochten als leeuwinnen. Net als het Nederlands vrouwenteam, dat de dag ervoor met 7-0 Estland van het veld veegde, zo versloegen de Rohda-sterren de voetbalsters van Nieuwkoop. Ook met 7-0 dus! Met Noa als superaangever knalde Sophie er maar liefst zes in, en Esther zette de toon voor de vader-dochter doelpuntenstrijd door direct in de eerste wedstrijd ook een punt mee te pikken.

Het hele team ging ervoor, er werd veel overgespeeld, en de tegenstander had weinig in te brengen. Eerst Tessel en toen Rosalin bewaakten het doel, waarbij ze toch een aantal keer een redding moesten verrichten. Melissa versterkte de verdediging met Sam, Emma en Rosalin en Tessel. Daar kon ze goed uit de voeten, met haar inzicht en technisch vermogen kwam ze op die voor haar nieuwe plek goed uit de verf. Maaike werd aangewezen als captain van het team, en kreeg direct de taak van spelverdeler. Esmee en Esther kwamen vanaf het middenveld op de flanken opzetten naar voren, waardoor ze Noa en Sophie in de aanval de bal aan konden spelen. Ondanks dat we deze wedstrijd vanwege blessure, ziekte en vakantie met maar 10 speelsters voetbalden, werkte het systeem prima. Soevereine overwinning!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie