0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MO13-1 boekt dikke overwinning

MO13-1 boekt dikke overwinning

Door Annemiek van der Meer | 8 september 2019 | Wedstrijdverslagen

De tweede wedstrijd voor de beker spelen de meiden van de MO13 1 thuis tegen Woerden. Het wordt een doelpuntenfestijn. Het team is lekker op dreef en Sophie maakt het als ervaren straatvoetballer steeds lekker af. De eerste vier doelpunten komen voor haar rekening, maar dan wel steeds samen, op aangeven en na overspelen met de andere meiden. Emma scoort een prachtige 5-0, en dan is het rust.

We zetten het systeem om, want in een wedstrijd als deze krijg je de kans om ook eens wat anders uit te proberen. Sophie staat in de tweede helft in de verdediging, Sam schuift door naar het middenveld. Esther gaat keepen, Tessel neemt de positie van laatste vrouw op zich en Melissa meldt zich weer in de voorhoede. Wie denkt dat hiermee de doelpuntenmachine staakt, is aan het verkeerde adres. Melissa scoort al snel de 6-0. Vanuit een hoekschop scoort Woerden een tegendoelpunt. Ook de 7-1 legt Melissa er in. Een ingooi van Maaike vangt Sam lekker op, ze geeft een flinke poeier en scoort de 8-1. Joanne maakt de 9-1 en Sam besluit dit huzarenstukje met een hoekschop die ze rechtstreeks achter de keeper krult. 10-1, het was weer een mooie ochtend!

 

 

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie