Home » Mo13-1 in de eerste klasse

Mo13-1 in de eerste klasse

Door Annemiek van der Meer | 21 september 2019 | Wedstrijdverslagen

Bij SVS uit Capelle aan den IJssel speelt de MO13 1 vandaag de eerste competitiewedstrijd in de eerste klasse. Het blijkt een pittige tegenstander. Vanaf het begin is het duidelijk dat we weliswaar prima partij kunnen geven, maar dat er toch wel wat niveauverschil tussen onze teams zit. Neemt niet weg dat Rohda het eerste doelpunt voor haar rekening neemt: een supermooie vrije trap van Sam maakt Joanne netjes af en de 0-1 ligt er in! SVS heeft wat meer kansen nodig voor ze er een kunnen benutten, maar die kansen creëren ze wel. Uiteindelijk valt de gelijkmaker uit een rommelgoal. Tien minuten later geeft Melissa als spelverdeler een gave pass op Sophie, die het prima afrondt – en weer staan we voor, met 1-2. Het blijkt inderdaad weer een beetje tegen de verhouding in, en voor rust wordt het weer 2-2. Na rust krijgt Rohda meer doelpunten om de oren. Het wordt uiteindelijk 5-2. Maar niet zonder strijd! De Rohda meiden blijven gaan, geven de moed niet op, en blijven werken. SVS is een hele goede tegenstander, maar onze meiden lieten zich zeker niet zomaar wegspelen. Coaches, staf en supporters zijn trots op die mooie mentaliteit!