0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 dendert door

Rohda’76 dendert door

Door Ad van den Herik | 8 september 2019 | Wedstrijdverslagen

In de bekerpoule kent Rohda’76 een ongekend goede start. Vorige week wonnen de Bodegravers al met 4-3 van Be Fair, nu waren zij veel te sterk voor opnieuw een derdeklasser. Dit keer moest Perkouw eraan geloven: 5-1. Aanstaande zaterdag volstaat in de thuiswedstrijd (14.30 uur) een gelijk spel tegen Stolwijk om de volgende bekerronde te bereiken. Voor zo’n ‘bekersucces’ zal de verenigingsarchivaris diep in de clubhistorie moeten duiken om na te gaan wanneer dat de laatste keer gebeurde.
Dan de wedstrijd zelf. Na een krap half uur hielp Dick van Dam zijn ploeg aan een voorsprong door een vrije trap tot doelpunt te promoveren: 1-0. Uit een corner van Esli Westmaas kopte een speler van Perkouw in eigen doel, waarna Jeroen Schouten de ruststand op 3-0 bepaalde.
In de tweede helft eenzelfde spelbeeld: Rohda’76 bleef de bovenliggende partij. Dat overwicht drukten (opnieuw) Van Dam en Pim de Vries uit in twee voltreffers: 5-0. In de slotminuut mochten de bezoekers de nederlaag nog iets draaglijker maken: 5-1.

Foto-onderschrift: Esli Westmaas snelt langs zijn tegenstander. Foto Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie