0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 stunt in de beker

Rohda’76 stunt in de beker

Door Ad van den Herik | 3 september 2019 | Wedstrijdverslagen

Een bekerstunt. Zo mag je de 3-4 overwinning van Rohda’76 bij Be Fair wel noemen. De Waddinxveners streden vorig jaar lang voor de hoofdprijs in de derde klasse. Uiteindelijk moesten ze genoegen nemen met een periodetitel, terwijl Rohda’76 zichzelf terugvond in het rechter rijtje van de vierde klas.

Dat klassenverschil was in de eerste helft duidelijk merkbaar. Be Fair deelde de lakens uit en nam verdiend een 2-0 voorsprong. Een kopbal van Wessel Sterk bracht de spanning terug: 2-1. Via een counter liep de thuisclub uit naar 3-1, maar met een fraai schot van afstand bepaalde Esli Westmaas de ruststand op 3-2.

Na de thee kreeg Rohda’76 meer grip op de tegenstander. Bij een dieptebal werd Sterk binnen de zestien tegen de vlakte gewerkt: strafschop. Bij absentie van aanvoerder Mitchell van Waveren posteerde Steven Holthuijsen zich achter de bal. Met succes, want de verdediger schot de 3-3 onberispelijk binnen.

Met nog vijf minuten op de klok ging Rohda’76 nadrukkelijk op zoek naar de winst. Die kwam er ook. Na een scrimmage voor het Waddinxveense doel tikte Daniël Poot de winnende binnen: 3-4.

Komende zaterdag 7 september treedt Rohda’76 voor de tweede poulewedstrijd opnieuw aan tegen een derdeklasser. Dan ontvangen de mannen van Willem van Vegten het Berkenwoudense Perkouw. Om 14.30 uur zet de leidsman van dienst de 22 spelers aan het werk.

Foto-onderschrift: Nieuwkomer Niels Valk in duel. Foto Bulk Be Fair.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie