0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bekeravontuur MO13-1

Bekeravontuur MO13-1

Door Omar Putzu | 22 oktober 2019 | Wedstrijdverslagen

Nadat de MO13-1 in het begin van het seizoen vrij makkelijk door de bekerpoule heen is gerold, komen we vandaag voor de eerste bekerronde in actie tegen het eerste team van Voorschoten. Dit is het echte werk! Het is snel duidelijk dat dit team een stukje beter is dan onze MO13. Maar dat neemt de pret van lekker voetballen natuurlijk niet weg. Alle meiden geven het beste van zichzelf. Ze werken hard, storen de aanvallers van Voorschoten zoveel mogelijk, onderscheppen waar kan en bouwen aanvallen op. De verdedigers van Rohda hebben hun handen vol aan Voorschoten, maar meiden als Dune, Joanne en Sophie laten zich in de voorhoede ook gelden. Het is echter toch 0-5 voor Voorschoten als het rust is. De tweede helft blijft de inzet prima. De 0-6 valt, maar Rohda geeft niet op en blijft gaan. En dat wordt beloond: met een mooi afstandsschot scoort Sam de 1-6, waarmee ze de eer van het team redt. Dat daarna jammer genoeg de 1-7 en de 1-8 ook nog valt, mag de pret niet drukken. Alle meiden hebben hard gewerkt en weer lekker met elkaar gesport. Het bekeravontuur eindigt hier, maar het team gaat nooit verloren!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie