0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bekeravontuur Rohda’76 duurt voort

Bekeravontuur Rohda’76 duurt voort

Door Ad van den Herik | 23 oktober 2019 | Wedstrijdverslagen

Rohda’76 heeft in het bekertoernooi een succesvol vervolg gegeven aan de 6-1 overwinning tegen Sportief in de competitie. Ten koste van Oegstgeest plaatsten de Bodegravers zich voor de volgende bekerronde. Na de reguliere speeltijd stond er 2-2 op het scorebord. Strafschoppen moesten de beslissing brengen. In die serie eiste Rohda-keeper Nova Markarian een hoofdrol op. Bij de beslissende strafschop posteerde de doelman zich achter de bal en liet zijn collega op de doellijn kansloos.
In de reguliere speeltijd keek Rohda’76 halverwege de eerste helft tegen een achterstand aan, waarna Arnoud Troost de stand weer gelijk trok: 1-1. Een kwartier voor tijd nam de derdeklasser opnieuw een voorsprong, maar in de slotfase van de reguliere speeltijd maakte Mitchell van Waveren vanaf de stip gelijk: 2-2.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie