0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » In Memoriam Piet den Boer

In Memoriam Piet den Boer

Door W.V | 9 oktober 2019 | Nieuws

Op zondag 6 oktober 2019 overleed Piet den Boer op 84-jarige leeftijd. Piet is in de negentiger jaren lang aan Rohda’76 verbonden geweest. Eerst als ouder/leider van zijn kinderen die voetbalden bij Rohda’76 en later werd hij lid van de jeugdcommissie als toernooicoördinator.

Vervolgens hield hij zich bezig met de organisatie van de zogenaamde Haarlem Cup, een groot internationaal jeugdtoernooi in de Noord-Hollandse hoofdstad. Eerst nam Rohda’76 daar als zelfstandige vereniging aan deel. Later stelde Piet een elftal samen dat bestond uit spelers van Bodegraven, ESTO en Rohda’76 en na verloop van tijd scoutte Piet zelfs een heus streekelftal bij elkaar.

Dat scouten zat Piet in het bloed. Dat was ook de KNVB niet ontgaan. In opdracht van de voetbalbond struinde Piet de velden af in het Groene Hart om jonge voetbaltalenten te ontdekken voor vertegenwoordigende jeugdelftallen.

Ook sloeg Piet op zaterdagmiddag zelden een thuiswedstrijd van Rohda’76 1 over. Helaas liet zijn gezondheid de laatste maanden sterk te wensen over waarna hij uiteindelijk kwam te overlijden. Piet wordt zaterdag 12 oktober om 11.30 uur begraven op Vredehof, de algemene begraafplaats aan de Noordzijde.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen alle sterkte toe bij het dragen van dit verlies.

 

Het bestuur

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie