0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Meer licht, minder energiekosten

Meer licht, minder energiekosten

Door Ad van den Herik | 13 oktober 2019 | Nieuws

Rohda’76 heeft een begin gemaakt met de verduurzaming van het eigen sportcomplex. De energievretende lampen rond het trainingsveld en het kunstgrasveld zijn donderdag 10 oktober 2019 vervangen door LED-verlichting. Een heuse kwaliteitsimpuls. De nieuwe lampen zorgen niet alleen voor een hogere lichtopbrengst, maar zijn aanzienlijk goedkoper in verbruik en gaan bovendien langer mee. De Club van 100 van Rohda’76 neemt een belangrijk deel van de investeringskosten voor haar rekening. Verder steunde de Rabobank Rijn en Veenstromen onze vereniging met een welkome bijdrage. Voor het nog ontbrekende bedrag doet Rohda’76 een beroep op een landelijke en provinciale subsidieregeling. Binnenkort komt er hoog rendementsglas in de kantine en later volgen er nog verdere verduurzamingsmaatregelen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie