Home » Rohda’76 boekt eerste driepunter

Rohda’76 boekt eerste driepunter

Door Ad van den Herik | 20 oktober 2019 | Wedstrijdverslagen

Voor de eerste keer dit seizoen heeft Rohda’76 een competitieoverwinning geboekt. Dat ging ten koste van Sportief dat met een 6-1 nederlaag naar Woerdense Verlaat werd teruggestuurd.

De ploeg van Willem van Vegten dicteerde het spel, maar zag de bezoekers halverwege de eerste helft de leiding nemen: 0-1. Enkele minuten later herstelde Arnoud Troost het evenwicht: 1-1. Vervolgens liep Rohda’76 via Mitchell van Waveren en Jeroen van de Zande uit naar 3-1.

In het laatste deel van de wedstrijd zoog invaller Jeroen Schouten alle aandacht op. Binnen een tijdsbestek van tien minuten liet hij het net drie keer bollen: 6-1. ,,Het werd wel tijd. Vandaag was er maar één ding dat telde en dat was winnen’’, vatte Mitchell van Waveren de Rohda-missie kort samen.

Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij NSV’46 in Noorden. Aanvang 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Jeroen Schouten scoorde drie keer binnen tien minuten. Archieffoto.